Hvordan hjælper vi?

Stadigt flere unge går med en drøm om at komme ud og opleve verdenen, og for mange er den ultimative drøm at kunne få noget værdifuld erfaring og nogle uforglemmelige oplevelser ved at bo og arbejde i udlandet. Det kan dog være rigtig svært at finde et godt arbejde uden at skulle betale i dyre domme for en uddannelse eller for selve opholdet. Derfor arbejder vi hos Abroade på at gøre det nemmere og billigere at få ønskejobbet i udlandet. 

Det kan være svært at finde arbejde i udlandet

Det kan være næsten umuligt at finde et ordentligt arbejde i udlandet uden at skulle betale tusindevis af kroner for opholdet, da næsten alle de traditionelle veje enten kræver en dyr uddannelse eller i sig selv koster mere end en luksusferie. Hos Abroade har vi tænkt os at gøre op med dette, da vi grundlæggende mener, at arbejde i udlandet skal kunne betale sig både personligt og økonomisk. Derfor hjælper vi med at finde den billigste og bedste løsning til netop dig. 

 

Det kan desuden være uoverskueligt at finde frem til ledige stillinger, som samtidigt passer til én selv, da langt de fleste udenlandske arbejdsgivere finder deres kommende ansatte igennem personlige kontakter. Faktisk har mange af de jobsøgende, der kontakter os allerede søgt i månedsvis uden held. Vi hjælper ved allerede at have etableret denne kontakt til en lang række arbejdsgivere inden for forskellige jobtyper, så du hurtigt kan finde frem til drømmejobbet. 

Hvordan hjælper vi?

Abroade tilbyder uforpligtende hjælp til jobsøgningen fra start til slut og er samtidig til rådighed under hele opholdet med hjælp eller råd. Vi sørger blandt andet for, at der er styr på alt det praktiske inden opholdet såsom forsikring, bolig og transport fra lufthavnen. Du kan læse mere om vores services under “Vores services”.

 

Men som beskrevet ovenfor er kernen i Abroade vores unikke hjælp til at forbinde dig som arbejdssøgende med den af vores mange dygtige arbejdsgivere rundt omkring i verden, der passer netop dig bedst. På den måde kan du hurtigt, nemt og billigt komme i gang med dit udlandseventyr.