Personlig udvikling

Hvis man ikke har prøvet det, er det umuligt at forestille sig, hvor meget man kan udvikle sig personligt med et par måneders arbejde i udlandet. Du vil komme til at overskride grænser og stå på egne ben, og alt afhængigt af, hvilket arbejde du ønsker, vil du kunne styrke eller lære en række nye kompetencer.


Styrk din kvote 2 ansøgning

På et stigende antal studier er det efterhånden et plus eller endda et krav, at man har haft længerevarende udlandsophold. At kunne skrive, at man har både boet og arbejdet i udlandet styrker enhver kvote 2 ansøgning.  

Det ser godt ud på CV´et

Det ser bare rigtig godt ud for en kommende arbejdsgiver, at man har haft arbejde i udlandet. Det vidner om styrke, selvstændighed og gåpåmod. 

Opbyg nye venskaber og netværk

Om det så er kollegaer, bofæller, lokale eller nogle helt andre så vil der med garanti blive skabt venskaber for livet under dit ophold. Du vil møde en masse ligesindede, og da man bor og arbejder tæt sammen samtidig med, at det sociale er i højsædet, når man har fri, lærer man lynhurtigt hinanden at kende – ofte endnu bedre end sine bedste venner herhjemme.   

Forbedr dine sproglige egenskaber

Kontakten med en masse andre nationaliteter vil også hurtigt få dine sprogkundskaber til at blomstre – både engelsk og måske endda det lokale sprog.  


Få en oplevelse for livet

At bo og arbejde i udlandet som ung vil uden tvivl være en oplevelse, der sidder fast resten af livet. Opholdet vil være så sprængfyldt med oplevelser og indtryk, at det nærmest er umuligt at bearbejde.