Personlig udvikling

Hvis man ikke har prøvet det, er det umuligt at forestille sig, hvor meget man kan udvikle sig personligt under bare et par måneder arbejde i udlandet. Du vil komme til at overskride grænser, stå på egne ben og tilegne dig helt nye genskaber.

Sproglige egenskaber

Kontakten med en masse andre nationaliteter vil også hurtigt få dine sprogkundskaber til at blomstre. Især engelsk, der hurtigt vil blive som dit andet modsersmål, men måske endda også lokale sprog.

Nye venskaber

Om det er kollegaer, bofæller eller lokale vil der med garanti blive skabt venskaber for livet. Du vil møde en masse ligesindede, og da man bor og arbejder sammen imens det sociale er i højsædet, når man har fri, lærer man lynhurtigt hinanden at kende.

Styrk CV'et

Det ser virkelig godt ud for en kommende arbejdsgiver eller lignende, at man kan skrive et længerevarende udlandsophold på CV'et. Det vidner om styrke, selvstændighed og gåpåmod.

For at booke en uforpligtende samtale kan du trykke på dette link. 

Kvote 2 ansøgning

På et stigende antal studier er det efterhånden et plus eller endda et krav, at man har haft længerevarende udlandsophold. At kunne skrive, at man både har boet og arbejdet i udlandet styrker enhver kvote 2 ansøgning.

En oplevelse for livet

At bo og arbejde i udlandet som ung vil uden tvivl være en oplevelse, der sidder fast resten af livet. Opholdet vil være så sprængfyldt med oplevelser og indtryk, at det nærmest er umuligt at bearbejde.